Teretni saobraćaj

Osnovna deletnost pogona predstavlja pružanje usluga prevoza robe u domaćem i međunarodnom transportu.

Autotransport Kraljevo sa svojim voznim parkom od 17 vučnih vozila (Iveco Starlis i Mercedes) i 25 prilključnih vozila (Smitz Gargobull), prelazi kilometražu od gotovo 2 miliona kilometara, sa tendencijom smanjenja odnosa pun/prazan. Autotransport poseduje dozvole za medjunarodni prevoz tereta, kao i odredjeni broj vozila i vozača sa certifikatima za prevoz opasnih materija (ADR tereta).

Prevoz u međunarodnom drumskom saobraćaju obavljamo iz Srbije za Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Sloveniju, Makedoniju, Mađarsku, Rumuniju, Bugarsku, Austriju, Italiju, Nemačku, Belgiju, Holandiju, Veliku Britaniju, Švedsku, Tursku, Ukrajinu, Belorusiju i Rusiju.

Za sve vrste prevoza imamo osposobljeno vozno osoblje i prateće službe.

Godine 2002. primljeni smo u TIR carinski sistem i ovlašćeni za korišćenje TIR karneta (jedinstveni TIR broj SRB/089/026).

Sa DDOR Novi Sad imamo potpisan Ugovor o osiguranju prevozničke odgovornosti za štetu na robi primljenu na prevoz u međunarodnom i domaćem transportu.

Ministarstvo za infrastrukturu dana 26.11.2007.godine, pod registarskim brojem 258/2007 izdalo nam je uverenje o osposobljenosti za obavljanje medunarodnog javnog prevoza robe u drumskom saobraćaju.

Posedujemo satelitsko praćenje vozila koje klijentima omogućava da u svakom trenutku imaju uvid u to gde im se roba nalazi, počevši od utovara do odredišta.

Za sve informacije možete da nas kontaktirate na telefon: 036 391 522

ili putem Email adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.